Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Το Skywalker.gr επιστρέφει στα θρανία!

Το skywalker.gr παραδίδει σεμινάρια στους σπουδαστές του ΙΕΚ Δέλτα κάθε εβδομάδα. Τα σεμινάρια αφορούν τεχνικές αναζήτησης εργασίας, social media, τα στάδια μιας επιτυχημένης συνέντευξης, σύνταξη ενός καλού βιογραφικού και της συνοδευτικής επιστολής.
Τρεις ώρες αφιερωμένες στην εργασία. Μιλάμε για νέες μεθόδους αναζήτησης εργασίας μέσω του διαδικτύου, αναλύουμε ένα βιογραφικό και συντάσσουμε νέο εκείνη την ώρα για κάθε άτομο στην αίθουσα. Το κοινό συμμετέχει ενεργά, αφού για την σωστή αφομοίωση μίας επιτυχημένης συνέντευξης, λαμβάνει μέρος ένα άτομο από το κοινό και γίνεται μία εικονική συνέντευξη από την εισηγήτρια, κυρία Ιωάννα Παπαγγελή, υπεύθυνη Οριζόντιας Δικτύωσης. Σκοπός είναι να καταλάβουν τα άτομα από μόνα τους τα λάθη ώστε να τα αποφύγουν μελλοντικά.


Τα σεμινάρια έχουν διαδραστικό χαρακτήρα και όλοι συμμετέχουν ενεργά σε αυτό. Παρουσιάζονται εξελιγμένοι τρόποι αναζήτησης εργασίας και θίγονται θέματα απασχολησιμότητας. Διάλογος, απορίες, απόψεις και καινοτομίες είναι οι λέξεις που επικρατούν σε αυτά τα σεμινάρια. Μην ξεχνάμε ότι το ακροατήριο είναι νέα παιδιά με φιλοδοξίες κι ο χαρακτήρας των μαθημάτων είναι έντονος και απόλυτα εποικοδομητικός.


Ελισάβετ Καλαρούτη, Executive Marketing, Skywalker.gr




Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας από το skywalker.gr

Ας κάνουμε μαζί την αρχή!


Μονοπατια Επιχειρηματικοτητας-skywalker.gr

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας είναι η νέα πρωτοβουλία του skywalker.gr. Φιλοδοξία μας να στηρίξουμε εκείνους, που θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση βλέποντας στην επιχειρηματικότητα μια εναλλακτική επαγγελματική δραστηριότητα.

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας αποτελούνται από εισηγήσεις συνολικής διάρκειας 25 ωρών. Εισηγητές είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι θα προσεγγίσουν βασικές έννοιες σε τομείς όπως: βασικές αρχές επιχειρηματικότητας, σύστασης επιχείρησης, δεξιότητες του επιχειρηματία, αρχές διοίκησης, marketing, εταιρικής επικοινωνίας, κοστολόγησης και εταιρικής χρήσης των social media.

Ο στόχος για όσους παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις είναι να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις, που πρέπει να έχει κάθε νέος επιχειρηματίας.

Τα 
Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας θα διεξάγονται σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, ενώ φιλοδοξούμε σύντομα να διοργανωθούν και στην Περιφέρεια.

Οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής του προγράμματος θα ανακοινώνονται στο site του
skywalker.gr, στα social media και στο μηνιαίο newsletter.
Για να παρακολουθήσει κάποιος τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότηταςδεν χρειάζεται να πληρώσει συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εισηγητές συμμετέχουν εθελοντικά. Επίσης, και οι χώροι, όπου φιλοξενούνται τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας, παραχωρούνται από τους ιδιοκτήτες τους χωρίς κανένα κόστος. Ευχαριστούμε όλους για την ευγενική τους υποστήριξη, χωρίς την οποία η νέα δράση του skywalker.gr δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.


2o Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 10 Νοεμβρίου, 11, 12 και 14 Νοεμβρίου 2014
Ώρες: 09:00-16:00
Τόπος: «8 Δυτικά» στο Αιγάλεω, Λεωφόρος Αθηνών 387
 τηλ: 210 5316047
Πρόγραμμα: Για να δείτε το πρόγραμμα κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://files.skywalker.gr/monopatia_epixeirimatikotitas_programma.htm

Εισηγητές: Για να δείτε το βιογραφικό τους κάντε κλικ στους συνδέσμους

Μαρία Γεωργαλά
http://www.linkedin.com/pub/maria-georgala/22/52a/299
Ιωάννα Λαγουμίδου: 
http://www.linkedin.com/pub/ioanna-lagoumidou/46/26b/b15
Παναγιώτης Οικονόμου: 
http://www.linkedin.com/pub/panagiotis-economou/7/a63/542
Νίκος Σταθόπουλος
http://www.linkedin.com/pub/nikos-stathopoulos/8/2a7/965
Νεκτάριος Χατζάκης
http://www.linkedin.com/pub/nektarios-hatzakis/31/837/42a

Δηλώσεις συμμετοχής
Το Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι 25 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: 
https://www.eventora.com/en/Events/2o-monopati-epixeirhmatikothtas


8 δυτικά, 8 dytika, μονοπατια επιχειρηματικοτητας

career-design, μονοπατια επιχειρηματικοτητας, skywalker